Skip to main content

Kis lépések, egyszerű döntések nagy változásokat hozhatnak!

A társadalmi felelősségvállalás és az együttérzés mindannyiunk törekvése. A legkisebb erőfeszítés is maradandó hatással lehet környezetünkre és a benne élő egyénekre. Éppen ezért egyre több vásárló részesíti előnyben a környezetbarát termékeket a hagyományos termékekkel szemben. Keresd a környezetbarát íróeszközök sorait az üzletek polcain!

Környezetbarát íróeszközök:

• Cserélhető betétes tollak
• Fém tollak
• Újrahasznosított anyagokból készült tollak

Nézd át weboldalunk és ismerd meg ezeket a tollakat közelebbről is! 

Cserélhető betétes tollak: környezetkímélők és költséghatékonyak

Környezetbarát íróeszközök

Sokkal jobban kímélik a környezetünket, mint az egy egyszerű, műanyag, eldobható tollak. Amikor elfogy a tinta, csak betétet kell vásárolni bele és újra – akár évekig – használható a toll. Nemcsak környezetkímélőbb, de költséghatékonyabb is ez a típusú termék.

Tartós fém tollak!

A fémből készült írószeszközök az anyaguknak köszönhetően rendkívül tartósak. Nem kopnak, jól fertőtleníthetők, hosszú évekig lehet használni őket, csak tollbetétet kell cserélni bennük. Nálunk megtalálod a Zebra fémből készült tollak széles választékát, rozsdamentes acélból vagy sárgarézből, olaj alapú vagy zselés tintával töltve. A legnépszerűbbek: F-301, SL-F1, Telescopic Stylus, Sarasa Grand, FxMd.

Tudtad, hogy vannak újrahasznosított anyagokból készült ZEBRA termékek? Ismerd meg a ZEBRA környezetbarát íróeszközök színes tárházát!

Környezetbarát íróeszközök

Clip on Slim 4C

Kedvelt és keresett! A Clip-On Slim 4C ötvözi a nagyszerű dizájnt és a funkciót! Annyira vékony, hogy el sem lehet mondani, hogy több toll! Az erős aligátorcsipesznek van egy kis hurka a rögzítéshez. Újratölthető, kék, fekete, piros és zöld tollat tartalmaz egyben. Jó hír a környezettudatos vásárlóknak: újrahasznosított műanyagból készülnek (az alapanyag 84%-a).

Sarasa Clip

A Sarasa Clip zselés tollak nagy népszerűségnek örvendenek az előnyös tulajdonságok miatt: gyorsan száradó sima tinta, gyönyörű színek, nem fakadó – nem kenődő tinta, erős aligátor klip! Újrahasznosított alapanyagokból készülnek. A nyersanyagok 76%-a – kivéve a Vintage színes tollakat.

Tapli Clip

A Tapli Clip golyóstoll és mechanikus ceruza környezetbarát, a nyersanyag 79%-a újrahasznosított műanyagból készül. Mindkettő gumírozott, nagyon kényelmes markolattal és erős aligátorcsipesszel.