Skip to main content

A kezeink és gyakran használt tárgyaink tisztán tartása és fertőtlenítése még mindig fontos. Fertőtleníthető egy toll vagy sem? A Covid-19 megváltoztatta az egymással és a környezetünkkel való interakciónkat. Különösen óvatosnak kell lennünk, amikor számos érintőképernyős eszközt használunk. Megmutatjuk, hogyan segíthet egy rozsdamentes acél toll vagy egy érintőképernyőkhöz használható toll a kórokozók távoltartásában.

Könnyen fertőtleníthető tollak

A Zebra ismert a kiváló minőségű, megbízható fém tollairól. A Steel családba tartozó tollak tartós fém tolltesttel rendelkeznek, ezért sokkal könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők a műanyag tollakhoz képest. A Steel családba tartozó tollak tökéletesek a mindennapi használatra akár otthon akár munka közben. Ezeket a tollakat ajánljuk:

Szereted a praktikus és egyben stílusos tollakat? Neked való az SL-F1, ami gyönyörű metál színekben kapható, kis mérete miatt minden zsebben és táskában elfér. Normál méretűre szétcsúsztatható, kényelmes a markolata, öröm vele írni! Cserélhető betétes, így mindig veled maradhat a kedvenc tollad. Ajándéknak is kiváló!

Fertőtleníthető toll #1 – TELESCOPIC STYLUS GOLYÓSTOLL ÉRINTŐKÉPERNYŐS FUNKCIÓVAL

Könnyen fertőtleníthető tollakA Telescopic Stylus tökéletes választás azok számára, akik mindig maguknál szeretnének tartani egy szép fém testű, kis méretű tollat. Normál méretűre kihúzható ez a toll, összecsukva minden táskában, zsebben, kis helyen elfér. Érintőképernyőkhöz ideális, így idősebbek számára is praktikus, hiszen ezzel a tollal könnyebben kezelik a telefonjukat. Egyszerűen tisztítható, gyönyörű színekben kapható!

Az F-301 az egyik legkedveltebb, klasszikus fém testű golyóstoll kényelmes, csúszásmentes markolattal és erős fém klipsszel. Lágy, szép kék színű tintája tökéletes írásélményt biztosít. Klasszikus fekete, kék, zöld, bordó és gyönyörű pasztell színű markolattal kapható, fém teste könnyen tisztítható. Az F-301 Compact az F-301 összecsukható, kompakt változata. Bárhol elfér, kinyitva az F-301 tökéletes mása.

Fertőtleníthető toll #2 – G-301 ZSELÉS TOLL

A G-301 toll az F-301-hez hasonló megjelenésű, fém testű toll. Azoknak készült, akik szeretik a lágy, zselés tintával író tollakat. Fekete vagy kék tintával kapható, amely szép egyenletes írásképet és könnyed írásélményt biztosít. Gyorsan és egyszerűen fertőtleníthető, így használója biztonságban tudhatja magát a kórokozóktól.

Manapság küzdünk a kórokozók ellen, de szerencsére van néhány egyszerű dolog, amivel megóvhatjuk kezünket vagy személyes tárgyainkat. Válaszd a fém tollaink valamelyikét, és máris tettél egy apró lépést egészsége megóvása érdekében.

Keress rá fémtestű tollainkra!