A Z-GRIP termékcsalád

Egyenletes íráskép, változatos megjelenés jellemzi a ZEBRA Z-GRIP márka tollait. Ismerd meg a nyomógombos, mindennapi használatra javasolt golyóstollcsaládot!

A megbízható toll ismérve a könnyed írás, a kényelmes markolat, ami akkor sem nyomja el az ujjad, ha órákon keresztül írsz vele. A gazdaságos tollat jó áron szerzed be és hosszú ideig társad a hétköznapokban. Az angol “grip” szó, azt jelenti megragadni, markolat így nem csoda, hogy a Z-Grip termékcsalád kiemelkedő része a tolltest. Ismerd meg mindennapi használatra ajánlott Zebra tollcsalád tagjait!

A Z-GRIP jegyzeteléshez, a bevásárló lista felírásához vagy egy kedves üzenethez kézre áll, igazi nyomógombos, klasszikus műanyag toll. Fekete, piros és kék lágy tinta közül választhatsz, a gumírozott markolat komfortos írást biztosít a vékony ujjakkal rendelkezőknek is. A Z-GRIP a golyóstollak között igazi alapdarab. Megbízhatsz benne, hiszen átlátszó teste pontosan mutatja mennyi tinta van még a tartályban.

A Z-GRIP család a konyhától az irodáig helytáll, rozsdamentes fém klipsszel rögzítheted a füzetedhez vagy a farmerzsebedbe így bárhová elkísér. A praktikum mellett a modern iroda és a fiatalos lendület hívta életre a Z-GRIP PASTEL családtagokat. Öt lenyűgöző, trendi pasztell színben találod meg az irószerboltok polcain.

A Z-GRIP SMOOTH könnyedén viszi fel a tintát a papírra. Ha azok közé tartozol, akik nagyobb színválasztékra vágynak a Z-GRIP SMOOTH termékekben megtalálod a számításod. Zöld, kék, fekete, rózsaszín, lila átlátszó testtel és tintával a gyerekek első rajzaihoz is ideális választás. A tinta nem maszatolja össze az apró kezeket, gördülékenységével segíti az írásgyakorlást.

A Z-GRIP SMOOTH gyakori választás a kreatív naplózók körében is. Válassz a hangulatodnak megfelelő tintát, ami hígabb állaga miatt a rajzolást, az egyvonalas írást is légiessé teszi. A Z-GRIP SMOOTH ROSE GOLD a tollcsalád összes tulajdonságával rendelkezik, kényelmes markolat, egyenletes és szép íráskép, mindezen felül divatos rózsaarany színe teszi különleges, szerethető íróeszközzé, aminek ott a helye az tolltartódban. Fekete és kék tintával választható, bármelyik legyen az, amelyikkel szívesebben írsz.

A család legsportosabb tagja a Z-GRIP FLIGHT. Egyedi megjelenése mellett, a Z-GRIP golyóstoll család többi tagjánál erősebb, határozottabb vonalat rajzol, idősebb emberek számára a vele készült lista jól látható, olvasható. A tinta színe megegyezik a test színével, mely lehet kék, piros és fekete. A Z-GRIP FLIGHT megjelenésében egyszerre elegáns és játékos, tulajdonságainak köszönhetően rászolgál a “mindennapi használatra” jelzőre. Minőség, megbízhatóság és kedvező ár egy testben.

Termékek

Tapli Clip

MP

Ola

Jimnie Classic