Sarasa Clip

A Sarasa Clip zselés tollai nevüket a rugalmas, erős csipeszükről kapták, amivel zsebedre, füzetedre vagy naplód borítójára is könnyedén rögzítheted. Nyomógombos, a test színe megegyezik a tinta színével, ami gyorsan szárad, nem maszatolódik és idővel sem fakul meg az írásképe. A Sarasa Clip tollai az extra vékonytól a normál írásvastagságig kaphatóak és büszkék vagyunk rá, hogy cserélhető betétjének (csak fekete és kék, 0,5/0,7 mm-es betétek) és 76%-ban újrahasznosított testének köszönhetően a környezetbarát tollak közé sorolhatók.

Diákoknak, irodai dolgozóknak és kreatív tevékenységhez ajánljuk, azoknak akik szeretik a változatos, divatos színeket, hiszen a Sarasa Clip termékcsalád alapkészlete 20 színben érhető el. Különleges szettjeinkben pedig további izgalmas színeket is találhatsz pl. Milk, Neon, Vintage, Marble. Ismerd meg az egész tollcsaládot!

Cikkszám: z006 Kategóriák: , , , Címkék: , ,

További információk

Mechanika

nyomógombos

Anyag

műanyag

Betét

igen, nem

Környezetbarát

igen, nem

Írásvastagság

közepes, vékony

Tinta színe

barna, barnásszürke, fehér, fekete, halványkék, kék, kékesfekete, kékesszürke, kékeszöld, kobaltkék, lila, magenta, narancs, narancspiros, pasztell fehér, pasztell kék, pasztell kékeszöld, pasztell lila, pasztell narancs, pasztell piros, pasztell rózsaszín, pasztell zöld, piros, pirosasfekete, rózsaszín, sárga, sötétzöld, szürke, világos rózsaszín, világoskék, világoszöld, zöld, zöldesfekete