Mildliner Highlighter

A Mildliner termékcsaládunk a legkedveltebb a kreatív alkotók körében. A Mildliner Highlighter kettős végű kialakításának köszönhetően remekül ötvözi a megbízható szövegkiemelő vágott és a sokoldalú kerek hegy előnyeit. A kétféle hegy lehetővé teszi a vékony és a vastagabb vonalak rajzolását egy íróeszköz segítségével.
Lágy színeit vízálló, archiválásra alkalmas, nem fakuló tintában őrzi, melyet kupak zár le a hosszú élettartam érdekében. Diákok számára és kreatív tevékenységhez is remek választás.
25 gyönyörű szín közül választhatsz, és a színpalettát tovább bővítjük!
Egyesével és különböző szettekben is megvásárolható az 1.4-4.0 mm hegyvastagságú Mildliner Highlighter.

Cikkszám: m001 Kategóriák: , , , , Címkék: ,

Leírás

Magyarországon 25 színben, öt színcsaládban elérhető: Fluorescent, Cool&Refined, Warm, Refresh, Friendly  –  Hamarosan érkezik a Neutral és Favorites válogatásunk is!

• Flourescent: kék, sárga, rózsaszín, narancs, kékeszöld. Pasztelles, finom és könnyed színek, amelyeket egyesével és szettben is megvásárolhatsz.
• Cool&Refined: szürke, piros, zöld, lila, sötétkék. Hűvös, hideg, határozott színek, egyesével és szettben is kaphatóak. Betűrajzoláshoz, árnyékoláshoz és rajzoláshoz ajánljuk.
• Refresh: nyári zöld, citrus zöld, fukszia, körömvirág, levendula. Frissítő, nyári koktél élénk színei találhatók ebben a színcsaládban, a 10-es szettünkben találod ezeket a színeket.
• Friendly: sötétszürke, citromsárga, ciánkék, barack, korallpiros. Vidám, karakteres színek, amiket a 10-es szettünkben találhatsz meg!
• Warm: cinóberpiros, barna, arany, magenta, füstöskék. Gyönyörű meleg színek, amikkel a 15-ös szettünkben találkozhatsz.

 

Szettek:
Mildliner Highlighter Fluorescent, 5-ös szett
Mildliner Highlighter Cool&Refined, 5-ös szett
Mildliner Highlighter 10-es szett
Mildliner Highlighter 15-ös szett

 

További információk

Marker/Filc fajta

Mechanika

kupakos

Írásvastagság

közepes, vastag

Tinta színe

arany, barack, barna, bíbor, ciánkék, cinóberpiros, citromsárga, citrus zöld, fukszia, füstöskék, ibolya, kék, kékeszöld, korall piros, körömvirág, levendula, lila, narancs, nyári zöld, piros, rózsaszín, sárga, sötétkék, sötétszürke, szürke, zöld