A Mildliner termékcsalád

Kettős végű filc: Művészeknek, kreatív alkotóknak és diákoknak mindennapos használatra.

A tökéletes színpompát biztosító ZEBRA MILDLINER termékcsaládot a kettős végű Highlighter-ek és Brush&Marker-ek alkotják. A minimál, letisztult designnal rendelkező filc- és ecset tollak páratlan lehetőségeket rejtenek. Ezeket a sokoldalú eszközöket keresd, ha fel szeretnéd dobni a jegyzeteid, kiegészítenéd lágy színekkel a szkeccseid vagy a lettering technikádon szeretnél javítani.

  • Fluorescent: Kék, sárga, rózsaszín, narancs, kékeszöld
  • Cool&Refined: Szürke, piros, zöld, lila, sötétkék
  • Warm: Cinóberpiros, barna, magenta, arany, füstöskék
  • Refresh: Fukszia, körömvirág, citrus zöld, nyári zöld, levendula
  • Friendly: Sötétszürke, ciánkék, korallrózsaszín, barack, citromsárga

A Mildliner Highlighter lágy színeivel könnyedén ki tudod emelni a jegyzeteid fontosabb részeit, legyen szó egy meeting memojáról, vagy akár az érettségi tételekről. A 25 színben elérhető Highlighter vízálló, archiválásra alkalmas, nem fakuló tintával rendelkezik, így akkor is megőrzi a betűid, ha esetleg egy esősebb napon eláztak a jegyzeteid.

A kettős végű kialakításának köszönhetően a szélesebb, vágott végét kiemelésre, míg a keskenyebb, kerekebb hegyét jelölésekre, aláhúzásokra tudod használni. A bullet journal-ek tökéletes kiegészítője, mert kiemel és kifejez.

Mildliner Brush&Marker – az alkotó energia

A Mildliner Brush&Marker egy ecsettoll és egy kerek hegyű marker párosításaként született meg. A Magyarországon 25 színben elérhető Mildliner a bullet journal és a scrapbook kedvelők nagy kedvence. Lágy színű, áttetsző, vízálló tintájával kiválóan alkalmas rétegzésre, nem üt át a papíron. Az ecset hegye akár egy művész ecsetje, vastag és vékony vonásokat is lehetővé tesz, míg a finom marker magabiztos, egyenletes vonalakat biztosít.

A Mildiner Brush&Marker-t a bujo és scrapbooking rajongókon túl ajánljuk:

  • a kalligráfia szerelmeseinek: a Mildliner Brush&Marker tollak hegye akár a klasszikus fekete kalligráfia tollaké, viszont a csodás színpárosításokban elérhető Mildlinerek-kel most egyedi, színes kalligráfiát is létre tudsz hozni.
  • a lelkes gyerekeknek: az ecsettollak kialakításával és lágy színeivel a színezés is sokkal könnyebben megy – korosztálytól függetlenül.

Plusz tipp: Ha mindkettő készlettel rendelkezel és egy helyen tárolod őket, akkor a kupak segít a tollak megkülönböztetésében: a Mildliner Brush&Marker-nek az ecsettoll végén található kupak ablakos, míg a Mildliner Highlighter szövegkiemelő, vágott véget a kupak tetején található fehér kör jelzi.

Termékek

Kirarich

Arbez

Calligraphy Pen

Technical Drawing Pen